Dry Salt Inhaler

26,00
(Incl.BTW)
Aanwezig
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 2+
Prijs 25,00

Heeft u last van vastzittend slijm? Kunt uw dat moeilijk ophoesten door COPD of astma? 

De Dry Salt Inhaler is een natuurlijk hulpmiddel dat ondersteunt in de natuurlijke afvoer van slijm. Het zout in de Dry Salt Inhaler zorgt ervoor dat vastzittend slijm los komt en beter op te hoesten is.


Gepatenteerd en veilig hulpmiddel 

De Dry Salt Inhaler is een gepatenteerd medisch hulpmiddel. Deze therapie is goedgekeurd door het Duitse testinstituut TÜV en uiteraard voorzien van Europese goedkeuring. Zouttherapie kan veilig gebruikt worden naast elke andere medicatie.
Zouttherapie werkt alleen in uw luchtwegen en heeft daarom absoluut geen invloed op uw bloeddruk.
In de Dry Salt Inhaler is een gepatenteerd veiligheidsventiel ingebouwd dat voorkomt dat er door de inhalator wordt uitgeblazen. Het bijgeleverde neusstuk kunt u gebruiken voor inhalatie via de neus. Dit werkt goed voor de bovenste luchtwegen, neusbijholtes en voorhoofdsholte. Inhaleren via het mondstuk is goed voor de onderste luchtwegen en draagt bij aan het loskomen van slijm bij COPD en astma.


Lees hier de Nederlandse handleiding van de Dry Salt Inhaler
Voordelen

  • Dagelijks te gebruiken naast voorgeschreven medicatie
  • lokale therapie
  • uitstekende verdraagzaamheid
  • gemakkelijk mee te nemen
  • 100% natuurlijk product zonder bijwerkingen

Veel van de symptomen van luchtwegaandoeningen zijn te wijten aan taai slijm dat niet (meer) goed opgehoest kan worden. De natuurlijke manier van transport is door de aanwezigheid van afvalstoffen, vervuiling of rook minder werkzaam.
Door een verminderde elasticiteit van de longen, door bijvoorbeeld COPD, Astma of chronische bronchitis, kan het moeilijk zijn om dit taaie slijm op te hoesten en uit te spugen. De hoestprikkel verdwijnt niet door het slijm en de hoest blijft bestaan.

Ook bij een gewone verkoudheid is het grootste probleem vastzittende slijm in de longen en de neus- en voorhoofdsholtes. Volle neusholtes kunnen hoofdpijn en oorpijn als gevolg hebben.


Door het inademen via de inhalator ontstaat een luchtstroom langs de zoutkristallen. Hierdoor ontstaan microscopisch kleine zoutdeeltjes van verschillende grootte. Deze deeltjes worden met de inademing meegenomen in de luchtwegen.

De aanwezigheid van het zout in de grote en kleine luchtwegen en alveoli leidt tot een vermindering van de taaiheid van het slijm. Het slijm komt los en is gemakkelijker op te hoesten. Dit draagt bij aan het gevoel van "meer lucht krijgen".
Ook helpt het zout bij het verminderen van irritaties bij allergieën. Dit heeft een gunstig effect op allergie voor grassen of (boom)pollen. Uw longen worden hier minder vatbaar voor.

Dit is het grootste effect van het zout in de luchtwegen. De inhalator kan bij COPD, Astma, bronchitis of chronische verkoudheid uw longfunctie niet verbeteren, maar waarschijnlijk wel het gevoel om meer lucht te krijgen.


Zouttherapie is 100% natuurlijk zout. Het mag gebruikt worden naast reguliere medicatie en heeft geen interactie met medicatie. Omdat het zout niet wordt opgenomen is zouttherapie veilig te gebruiken, ook bij hoge bloeddruk.

De Dry Salt Inhaler is gevuld met onbewerkte steenzoutkristallen in 100% natuurlijke vorm. Dit zout is afkomstig uit de wereldberoemde Praid zoutmijn gelegen in Transsylvanië (Roemenië) en wordt dagelijks bezocht door 2000(!) mensen met luchtwegproblemen om te kuren. Elke Dry Salt Inhaler is voorzien van een LOT-nummer waaruit de oorsprong van het zout in de mijn kan worden herleid.

Dit zout wordt middels een gecontroleerd proces gewonnen en is qua samenstelling gelijk aan Himalaya zout. Het zout uit de Praid zoutmijn is eerlijk zout!

Roemenië is onderdeel van de Europese Unie en hanteert strikte wetgeving welke kinderarbeid voorkomt en een gekwalificeerd productieproces garandeert. Dit productieproces is gekwalificeerd door het Duitse testinstituut TÜV.