Zouttherapie.nl is een webwinkel van Zorg voor Thuis. Wij richten ons op mensen die hun gezondheid belangrijk vinden en zelf willen bijdragen aan het verbeteren van hun gezondheid en kwaliteit van leven.

 

Wij doen dit door innovatieve producten op de markt te brengen die de mensen zonder tussenkomst van arts of specialist aan mogen en kunnen schaffen, eerlijke en kundige voorlichting te geven over de producten.

 

Als anesthesieverpleegkundige kwam ik geregeld in contact met pati├źnten en ik weet dat er soms meer mogelijkheden zijn dan men krijgt aangereikt. Ik zoek daarom producten die aanvullend werken aan de reguliere aangeboden therapie├źn.

 

Al onze producten worden aangeboden via de website www.zorgvoorthuis.nl 

 

Referenties

 

Abstract "the effects of using of Dry Salt Inhaler on adults with asthma and COPD".

Dit artikel lezen (PDF opent in nieuw venster)

 

U.S. Journal of Aerosol Medicine Volume 8, Number 3, 1995- SALT THERAPY (HALOTHERAPY) FOR TREATMENT OF RESPIRATORY DISEASES.

Dit artikel lezen (website opent in nieuw venster)

 

UK European Respiratory Journal 1997- The effect of inhaling a drypowder of sodium chloride on the airways of asthmatic subjects.

Dit artikel lezen (PDF opent in nieuw venster)

 

Romania: Pulmonology Journal, 2007 Jul-Sep;56(3):124-7Published also in PubMed.gov --The effect of a Dry Salt Inhaler in adults with COPD.

Dit artikel lezen (website opent in nieuw venster)

 

The effect of salt chamber treatment on bronchial hyperresponsiveness in asthmatics

Dit artikel lezen (website opent in nieuw venster)